Osakaskunnan luvanmyynti

Kotisivujen valmistuminen on viivästynyt. Todennäköisesti sivut ovat valmiit tulevan kesän aikana. Laitamme väliaikaisesti tärkeimpiä tietoja nähtäville. Osakaskunnan luvanmyynti alkaa lähiaikoina. Kaikki luvat myydään kalakortti.com -palvelun kautta.

Haukiveden kalastusalueen hallinnoima pohjoisen Haukiveden yhteislupa-alue purettiin, ja alueen uisteluluvasta vastaa nykyään Pohjois-Haukiveden osakaskunta. Lisätietoa uisteluluvasta löydät alta ladattavasta lupamyyntitiedotteesta.

9 Replies to “Osakaskunnan luvanmyynti”

 1. Kalakortti.comin ostolinkki ei toimi. Onko lupaa mahdollista ostaa jotenkin muuten?

  1. Tervehdys!

   Kalakortti.com:n ostolinkki saataaa herjata. Vaihda tietokoneen selainta esim: Mozilla firefox ja kokeile uudestaan sitä kautta. Kireitä siimoja !

 2. Hei,
  Mökkikausi Rantasalmella alkaa ja olisi mukavaa pistäytyä vieheitä taas uittelemassa Pohjois-Haukivedellä. Koskahan tuon veneluvan ostaminen voisi olla mahdollista? Kalakortti.com ei sitä näytä ainakaan vielä tarjoavan. Voisiko lupamaksun suorittaa vaikka osakaskunnan tilille ja kuitilla todistaa oikeutensa kalastaa, jos joku lupaa tulee kyselemään? Viimevuotisen paperisen versionkin olen jo ”arkistoinut”.

 3. Kuinka toimia kun meitä on 5 osakasta meidän saarimökissä, riittääkö 1 lupapaketti vai pitääkö jokaisen ostaa oma?

  1. Terve!

   Lupapaketti on mahdollista ostaa vain yksi/kiinteistö. Lupia voidaan myöntää vain osakkaan osuuden mukaan. Osakkaiden lisäyksiköitä tullaan vielä räätälöimään kalakortti.com:n kanssa, jotta teidänkin tapauksessa kaikki pääsevät kalalle mahdollisimman sujuvasti. Ota yhteyttä sihteeriin hennamajuri@netti.fi ja tarkastetaan kiinteistönne osakkuus ja osuudet.

  1. Osakkaan lunastaessa pyydyspaketin, on oikeus ravustaa. Lainmukainen pyydysten merkitseminen! Ei vieraslupia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *