Haukiveden vesienhoidon suunnittelu käynnistyy yhteistyössä konsulttiyrityksen Eurofins Ahma oy:n kanssa!

Haukiveden kalatalousalue on käynnistänyt alueellaan vesienhoidon yleissuunnittelun yhteistyössä Etelä-Savon ely-keskuksen kanssa. Suunnittelua varten perustettiin sidostyöryhmä kala-, maa,- ja metsätaloudesta sekä kuntien edustajista laatimaan yhteistyössä Haukivedelle vesienhoitosuunnitelmaa. Yleissuunnitelma tehdään yhteistyössä konsulttiyritys Eurofins Ahma oy:n kanssa projektityönä. Yritys on aloittanut perustietojen kartoituksen. Ely:stä yhteyshenkilönä toimii vesienhoidonsuunnittelija Teemu Oittinen.

Pohjois-Haukiveden osakaskunta on mukana työryhmässä laatimassa osakaskunnan vesienhoidonsuunnittelua. Työryhmässä lisätään ja tarkennetaan kohteita kartan avulla.

Onko lähialueellasi vesienhoidon tarpeita? Ota yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *