KUTSU! Sorsien keinopesien rakentaminen 6.8.2022 Rantasalmella ja Viljolahdella

Pohjois-Haukiveden osakaskunta tehostaa sorsien lisääntymistä vesialueella. Tule rakentamaan ja tutustumaan keinopesiin Rantasalmella ja Viljolahdella. Rakentamisessa opastaa lintuvesiasiantuntija Veli-Matti Pekkarinen. Rakennetut keinopesät sijoitetaan osakaskunnan vesialueelle ja osallistuja voi sijoittaa pesän kiinteistönsä läheisyyteen ja seurata pesintää keväisin. Tilaisuus on maksuton !

RANTASALMELLA LA 6.8.2022 klo 9.00 alkaen PEL-tuote oy:n tilat Seppälänsalmentie 181, 58900 Rantasalmi. Ilmoittaudu Jussi Huopalainen puh: 040-5791569 tai pohjoishaukivesi@gmail.com. Kahvitarjoilusta vastaa Tiemassaaren kyläyhdistys ry.

VILJOLAHDELLA LA 6.8.2022 klo 13.00 alkaen Toukolassa Viljolahdentie 1717,79520 Varkaus. Ilmoittaudu Kari Kosunen puh: 044-5424853 tai pohjoishaukivesi@gmail.com. Kahvitarjoilusta vastaa Viljolahden maa-ja kotitalousseura ry.

Ota mukaasi akkuporakone ja -teriä sekä työkäsineet keinopesän rakentamista varten. Osakaskunta hankkii tarvittavat muut välineet ja materiaalit.

Kutsu on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille!

TERVETULOA TAPAHTUMAAN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *