Jäähilekontit

Pohjois-Haukiveden osakaskunta on hankkinut jäähilekontit kalastajille Rantasalmelle S-Market ja Kangaslammille Salen kauppojen yhteyteen. Tarkoituksena on tuottaa palvelua osakaskunnan vesialueella kalastaville ja kaupoissa asioiville asukkaille elintarvikkeiden jäähdytystä varten.

Jäähile otetaan kontin etuseinästä avautuvan luukun kautta, vierestä löytyvät tarkat käyttö-ohjeet. Jäähilettä ei ole tarkoitettu elintarvikkeeksi.

Jäähilekontin luukun avaamiseen saa avaimen lainaan 1,00 eurolla S-Marketista Rantasalmelta ja Salesta Kangaslammilta kauppojen aukioloaikana. Lisäksi kauhallinen jäähilettä maksaa 0,60 euroa. Jäähileen maksun voi maksaa kaupankassalle.

Jäähilekontin toiminnasta ei ole tarkoitus tehdä voittoa, vaan kysessä on osakaskunnan kalastajille tuottama palvelu.

Jäähilekonttien huollosta ja puhtaanapidosta vastaa osakaskunta. Mikäli havaitsette asiatonta käyttöä tai epäpuhtautta, ottakaa yhteyttä pohjoishaukivesi@gmail.com. Toivomme käyttäjiltä myös kokemuksia toiminnankehittämiseksi.

Jäähilekontteihin on saatu maaseudunkehittämisrahastolta Leader- avustusta Mansikka ry:ltä ja SavonLuotsi Leader ry:ltä.